Toefl Exercises 4
Name : Friska Dianra
NPM : 12615788
Class : 4SA04
Choose the
incorrect answer, then give
the right answer and the
reason!
TOEFL EXERCISES 4
1.
The Kodak was the first
camera designed specifically
for both mass production or
A B C D
amateur use.
2.
Coral reefs are limestone formations composed of tiny sea organisms
and the remains.
A B C D
3.
Most slugs
and snails breathe using a lung which opens through a small hole
A B
In
the side of its bodies.
C D
4. Frogs get much of their oxygen by means blood capillaries in the
surface
A B C
Of
the skin
D
5. The brain is made up of 100 millions of neurons that differ from each other greatly
A B C
In
size and shape
D
6. During the 1700s, Philadelphia developed into the most wealthy
city in the
A B C
American colonies
D
7. Octopuses have not only large brains and also a well-developed nervous system
A B C D
8. Science is the process of gathering
knowledge and answering questions about the
A B C
world
and how works it.
D
9. The development of voice recognition will
enable the computer to respond to
A B
C
commands
spoken.
D
10. Nails act as a hard base for the sensitive
skin of the fingertips and toe tips to press
A B
against
, so they may help our sensitively to touch.
C
D
ANSWERS
1.
The Kodak was the first
camera designed specifically
for both mass production or
A B C D
amateur use.
The
incorrect answer : D. or
The
right answer : and
The
reason : because both is used to refer two things together
2.
Coral reefs are limestone formations composed of tiny sea organisms
and the remains.
A B C D
The
incorrect answer : D. the remains
The
right answer : their remains
The
reason : because it refer to the organisms so it should be use plural pronoun
their
3.
Most slugs
and snails breathe using a lung which opens through a small hole
A B
In
the side of its bodies.
C D
The
incorrect answer : D. its bodies
The
right answer : their bodies
The
reason : because it refer to the snails and slugs body so it should use plural
pronoun their
4. Frogs get much of their oxygen by means blood capillaries in the surface
A B C
Of
the skin
D
The
incorrect answer : C. in the surface
The
right answer : on the surface
The
reason : because on is the preposition of place that is used to refer to a
surface
5. The brain is made up of 100 millions of
neurons that differ from each other
greatly
A B C
In
size and shape
D
The
incorrect answer : B. 100 millions of neurons
The
right answer : 100 million neurons
The
reason : because the preposition of is not needed
6. During the 1700s, Philadelphia developed into the most wealthy city
in the
A B C
American colonies
D
The
incorrect answer : C. most wealthy
The
right answer : wealthiest
The
reason : because two-syllable adjectives, ending in-y, are made into
superlatives by using “-iest” all other two-syllable adjectives use “most”
7. Octopuses have not only large brains and
also a well-developed
nervous system
A B
C D
The
incorrect answer : B. and
The
right answer : but
The
reason : because “but” is used to show contrast or unexpected differences
8. Science is the process of gathering knowledge and answering questions
about the
A B C
world
and how works it.
D
The
incorrect answer : B. gathering
The
right answer : gathered
The
reason : because it is as a verb using gathered in conjunction with knowledge
seems more suitable to collect normally separate things
9. The development of voice recognition will
enable the computer to respond to
A B
C
commands spoken.
D
The
incorrect answer : D. commands spoken
The
right answer : command spoken
The
reason : because it refer to the voice recognition, so it should use singular
noun “command”
10. Nails act as a hard base for the sensitive
skin of the fingertips and toe tips to press
A B
against
, so they may help our sensitively to touch.
C
D
The
incorrect answer : C. sensitively
The
right answer : sensitivity
The
reason : because it refers to human’s part body, fingertips and toe tips
Komentar
Posting Komentar