Toefl Exercises 2

Name : Friska Dianra
NPM : 12615788
Class : 4SA04



Choose the INCORRECT answer, then give the CORRECTION and EXPLANATION !


1.      Zoos in New Orleans, San Diego, Detroit, and the Bronx have become biological
A
parks where animals roams free and people watch from across a moat.
B                           C                                 D

2.      George has not completed the assignment yet,  and Maria hasn’t neither
A                                 B             C                             D

3.      Hanny enjoyed to be able to meet several Congress members during her vacation.
          A           B               C                                                        D

4.      No one would have attended the lecture if you told the truth about
      A                                       B         C
the guest speaker.
                  D

5.      Marie has registered for both the afternoon anthropology class as well as
             A                                                                                      B
the evening sociology lecture.
C               D

6.      Compact discs are affected neither by scratching and by dust.
       A       B                   C                    D

7.      Plastics used to make textiles can be drawn into fine threads, then woven or knit
    A                         B                     C          D
into fabrics.

8.      Henry David Thoreau stressed the importance in individuality and of living
       A                                                  B
in harmony with nature.
         C                  D


9.      The coach was depending for his team to win the game so that they would have a
    A                             B                       C
chance to play in the Super Bowl.
          D

10.  According to Freud, mental life is characterized by internal conflicts who are largely
            A                                                         B                                             C               D
unconscious.

Answers :

1. The incorrect answer : C. roams free
The correct sentence : roam free
Reason : it should be roam free because the word animals is plural.

2. The incorrect answer : D. hasn’t neither
The correct sentence : has neither
Reason : it should be has neither because neither is stands for not either so the “not” in hasn’t is not necessary.

3. The incorrect answer : A. to be
The correct sentence : being
Reason : it should be being because the to be is change into being.

4. The incorrect answer : B. told
The correct sentence : had told
Reason : it should be had told because the sentence is in “if” conditional type 3.

5. The incorrect answer : D. evening sociology culture
The correct sentence : evening sociology class
Reason : it should be evening sociology class because it is parallel with anthropology class.
6. The incorrect answer : D. and
The correct sentence : nor
Reason : it should be nor because neither is paired with nor.

7. The incorrect answer : D. knit
The correct sentence : knitted
Reason : it should be knitted because it should be in past participle form.

8. The incorrect answer : A. the important
The correct sentence : the importance
Reason : it should be the importance of because it is parallel.

9. The incorrect answer : A. depending for
The correct sentence : depending on
Reason : it should be depending on because depend is a verb with specified preposition.

10. The incorrect answer : C. who
The correct sentence : which
Reason : it should be which because it refers to mental life.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Toefl Exercises 3

Architecture in UK

Toefl Exercises 4